Loading...
Megosztás

A Profhilo az orcák, a nyak vagy a dekoltázs bőrének felfrissítésére szolgáló kezelés, mely során mindkét oldalra 1-1 ml hialuronsav tartalmú anyag kerül beadásra. Az eredmény üde, hidratált, fénylő, kisimult, fiatalos bőr, vagyis a hialuronsav alapú töltőanyagokkal szemben nem kifejezetten ránctalanítás. A Profhilo hialuronsav anyaga a töltőanyagokkal ellentétben nem erősen formatartó, hanem a bőr alatt lágyan eloszló, azt belülről hidratáló jellegű. Remodelláló, kollagén és elasztin rostképzést stimuláló hatása miatt rugalmasabb, feszesebb lesz a bőr a kezeléstől, mintha frissen végzett kozmetikai kezelés után lenne.

Hogyan történik a Profhilo kezelés?

A bal és a jobb orca, nyak vagy mellkasi területen 5-5 pontba történik az anyag beinjektálása. Mivel a bőralja nem érzékeny terület, a kezelés nem jár jelentős fájdalommal. A szúrási pontokban másnapig kisebb kidomborodás és pír maradhat. A kezelés rövid ideig tart, utána fél órával sminkelni szabad.

Milyen gyakran kell ismételni a Profhilo-kezelést?

Induláskor egy hónap különbséggel két kezelés szükséges az optimális eredmény elérésére. A kezelést 6 havonta javasolt ismételni.

Kinek javasolt a Profhilo-kezelés?
  • akinek bőre fakó, tompa, fénytelen, száraz,
  • aki rugalmasabb, teltebb, hidratáltabb bőrt szeretne,
  • aki szeretné, ha apró, finom ráncossága javulna

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Facebookon, interneten kérdést, bejelentkezést nem tudok fogadni. Kérdéseikre asszisztensem telefonon készséggel válaszol, valamint e-mailben elérhető vagyok: drszobeczki@gmail.com

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.