Loading...
Megosztás

A széndioxid-lézeres bőrkezelés képes a bőr megfiatalítására. Kisimítja a bőrfelszínt, megújítja a fénykárosodott bőrt, eltűnteti a felületes, apró ráncokat, fiatalítja, feszesíti az arc, a nyak, a kéz, a dekoltázs bőrét és összehúzza a tág pórusokat.

Simítja a pattanásosság utáni hegeket.

Pigmentfoltok jelentkezhetnek a kezelés után?

Barna foltok megjelenését okozhatja, ha a kezelést megelőző és követő hetekben napsütés éri az arcot. Akinek a bőrén korábbi égés, sérülés után foltosodás jelent meg, azok kezelése nem javasolt a pigmentfoltok fokozott rizikója miatt.

Mennyi a gyógyulási idő?

A kezelés után számítani kell a következőkre: pár napig tartó duzzanat, bőrpír, bőrérzékenység, majd finom hámlás jelentkezik, mely általában a 10. napra szűnik meg. Fényérzékenység miatt fényvédő használata a kezelés után 1-2 hónapig kötelező a foltosodás elkerülésére.

Mennyi kezelés javasolt, mikor látszik az eredmény?

A bőr szerkezetének javulása már a kezelést követő 1 hét után látszik, mely hámlasztás és bőrfeszesítésnek felel meg korai hatásként. A bőrmegújulás a belső kollagéntermelés stimulálása révén néhány hét után kezdődik.

Bőrfiatalításra minimum másfél, de inkább pár hónapos időközzel kettő kezelés javasolt, mely egy-két évente ismétlendő.

Hegkezelésre több alkalom is lehetséges, a javulás mértékétől függően.

Hogyan hat a Fraxel lézer?

A lézerkészülék frakcionált szkennelő egysége villámgyors sorozatimpulzusokkal egyenletesen kezeli a bőrfelszínt kisebb, mint 1mm-es távolságú ponthálóban.

A lézer nagy energiájú fénysugara a bőrből mikroszkopikus oszlopokat párologtat el, amelyek az ép bőrfelület felől regenerálódnak. A képződő hő is serkenti a megújulást. A bőrben lévő kollagén és rugalmas rostokat tartalmazó sejtek aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek. 1-2 hónap a kollagénképződés indulása, hatása azonban hónapok múlva, akár 1-2 évig is fennáll. A bőr felső rétegének leválása és a mélyebb rétegben bekövetkezett bőrmegújulás komplex folyamata biztosítja az egészséges, környezeti hatásoknak fokozottabban ellenálló bőr megjelenését.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Facebookon, interneten kérdést, bejelentkezést nem tudok fogadni. Kérdéseikre asszisztensem telefonon készséggel válaszol, valamint e-mailben elérhető vagyok: drszobeczki@gmail.com

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.