Loading...

HOGYAN ZAJLIK A TÁVBŐRGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLAT?

 • FOTÓ
  Készítsen néhány éles, jó minőségű képet a bőrpanaszáról. Fotózza le a legutóbbi laborleletét és más orvostól kapott leletét is.
   
 • VIZSGÁLATI DÍJ
  Banki utalással tudja kifizetni a vizitdíjat: 20.000 Ft, kontrollvizsgálat (6 hónapon belüli) 13.000 Ft.
   
  Bankszámlaszám:     55400266-16848913-00000000     Organo-Derma Kft.  
  A bizonylatról készült képernyőfotót csatolja az e-mailhez.
   
 • E-MAIL drszobeczki@gmail.com
  Írjon e-mailt, melyben szerepelnek az adatai, a fotók és a panaszai leírása. Kérdés esetén asszisztensem, Rigó Csilla készségesen segít:  06 30- 399 0202
   
 • VIZSGÁLAT
  Lehetőség szerint 1, de maximum 3 munkanapon belül e-mailben küldöm a leletet a diagnózissal és a kezelési javaslattal. E-receptet írok, mely azonnal kiváltható az ország bármely gyógyszertárában. Telefonon is felhívom, hogy átbeszélhessük a bőrpanaszát.

MIRŐL ÍRJON AZ E-MAIL-BEN?

Adatok (5db) 

Név:  
Születési dátum:   
TAJ-szám:   
Állandó lakcím:  
Telefonszám:  


Kiegészítő adatok, csak ha szükséges:

 • Közgyógyellátási igazolvány esetén annak száma, kiállítási és lejárati dátuma (megfelelő az is, ha fotót küld róla).
 • Ha nem fizeti a TB-t, akkor is küldje el a TAJ-számát, de jelezze, hogy nem él a TB-je. Ha külföldi állampolgár, akkor nem szükséges TB-szám.
 • Postázási cím, ha eltérő az állandó lakcímtől.
 • Ha egészségpénztári számlát kér, a biztosító neve és az Ön tagsági száma.

Bőrbetegségéről kérem röviden, pontosan írjon:

 • Bőrtünetek.
  • Mi a tünet, mi látható, melyik testtájékon? 
  • Mikor kezdődött, terjed-e? 
  • Szubjektív panaszt (viszketés, fájdalom) okoz-e?
 • Korábbi kezelés.
 • Kiegészítő információk, ha van ilyen:
  • Családban van-e hasonló betegség?
  • Van-e gyógyszerallergiája? Terhes vagy szoptat-e?
  • Ön szerint mi okozhatja panaszait?
  • Egyéb lényeges információk.

Csak egy páciensről küldjön fotókat és leírást!

Anyajegyvizsgálatot nem tudok vállalni fotók alapján, mert a biztos diagnózishoz dermatoszkópos vizsgálat is szükséges. 
 

GYAKORI KÉRDÉSEK

MIT TARTALMAZ A TELEDERMATOLÓGIAI SZOLGÁLTATÁS?

 • Megvizsgálom a fotókat, áttanulmányozom a leírt panaszait. Telefonon keresem, hogy átbeszéljük a betegségét. Hívószámom nem fog megjelenni a kijelzőn, ill. nem mindig az asszisztensem telefonjáról hívom.
 • Terápiás javaslatot teszek, a vényköteles gyógyszert e-recept formájában írom meg. Erről Ön külön papírt nem kap, de a válaszként küldött e-mailben, a leleten szerepelnek a felírt gyógyszerek. Az e-receptet Magyarország bármely gyógyszertárában azonnal kiválthatja bárki, aki igazolvánnyal igazolja magát és bemondja az Ön TAJ-számát. Amennyiben nem fizeti a TB-jét, ezért nem él a TAJ-száma, akkor TB-támogatás nélküli e-receptet írok a felhőbe. Társadalombiztosítással nem rendelkező pácienseknek levélben, postai úton küldöm a recepteket. Gyógyászati segédeszközt nem minden esetben enged a rendszer e-receptként felírni, ilyenkor azt is postázom.

MENNYIBE KERÜL A TELEDERMATOLÓGIAI SZOLGÁLTATÁS?

 Az online vizsgálat ára a személyes vizsgálattal megegyező. Kontrollvizsgálat alatt ugyanazon betegség 6 hónapon belüli vizsgálata értendő.
A teledermatológiai szolgáltatás díja előre fizetendő átutalással vagy 
a Takarékbankban vezetett számlára történő készpénzes befizetéssel. Az átutalást Ön tudja kezdeményezni a bankjánál. 
Az utalásnál a megjegyzés rovatban tüntesse fel a páciens nevét. Az utalásról készült bizonylat fotóját vagy képernyőfotóját csatolja az e-mailhez.

ORVOSI GARANCIA.

Amennyiben mégsem állítható fel megfelelő diagnózis a fotók alapján, az a személyes vizsgálat díját fedezi vagy kérésére az összeget visszautalom Önnek. A garancia nem a gyógyulásra vonatkozik, a betegségek természetüknél fogva időnként nehezen kezelhetőek vagy változhatnak, kiújulhatnak.

UGYANOLYAN BIZTOS A DIAGNÓZIS, MINT SZEMÉLYES VIZIT ALKALMÁVAL? 

Az esetek nagy részében a diagnózis ugyanolyan biztos, a bőrgyógyászat alapvetően vizuális szakma. Az eddigi tapasztalataim szerint is a teledermatológia helyett ritkán van szükség személyes vizsgálatra. Az eltérő betegségek jellegzetes, gyakorlott bőrgyógyász által felismerhető bőrfelszíni képleteket mutatnak, melyek néhány jó minőségű fotó alapján ugyanolyan pontosan azonosíthatók, mint a személyes vizit során végzett szemrevételezéssel.

Anyajegyvizsgálatot nem tudok vállalni internetes úton, ugyanis a pontos diagnózishoz elengedhetetlen a dermatoszkóp nevű speciális bőrmikroszkóp használata. Szemölcsök esetén viszont (amelyek akár hasonlíthatnak anyajegyre is), nagy biztonsággal tudok diagnózist felállítani.

 

ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁS

Az EU általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően az e-mail elküldésével a páciens ráutaló magatartással hozzájárulását adja, hogy dr. Szobeczki Zsolt az Organo-Derma Kft. keretében a személyes és egészségügyi adatait, beleértve az elkészült fényképeket, orvosi diagnosztikai célból kezelje. Ha nem a saját adatait tölti fel, akkor köteles a beteget az adatkezelésről tájékoztatni, és ahhoz az ő is hozzájárulást is kérni. A kezelt adatok mások számára nem hozzáférhetőek. 

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Facebookon, interneten kérdést, bejelentkezést nem tudok fogadni. Kérdéseikre asszisztensem telefonon készséggel válaszol, valamint e-mailben elérhető vagyok: drszobeczki@gmail.com

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.