Loading...
Megosztás

A kórosan fokozott izzadékonyság eredményesen kezelhető. Hónaljtáji izzadás esetén ilyenkor a hagyományos dezodorok nem válnak be, de speciális receptúrájú oldat sokszor kielégítő eredményt ad. Botox-injekciós kezelés esetén a hatás rendkívül meggyőző, akár teljesen leáll az izzadás, de az esetleg megmaradó kevés verejtékezés sem zavaró már a páciensek számára, az nem befolyásolja mindennapi életüket.

Érdemes a kezelést igénybe venni, ha az izzadás olyan fokú, hogy

  • napközben szükséges átöltözni,
  • nem hordható világos vagy szűk ruha, vagy
  • zavarja a munkát ill. a társas kapcsolatokat.

A Botox a tisztított formátumú A tipusú botulinum toxin anyag márkaneve, amely egy, a Clostridium botulinum baktérium által termelt fehérje. A hatóanyag leállítja az idegszálak stimuláló hatását a verejtékmirigyekre.

A beavatkozás során mindkét hónaljban úgynevezett jód-keményítő próbát végzünk, vagyis megfestjük a verejtékmirigyekben gazdag területet. Nagyon vékony tűvel adjuk be az injekciót a hónalj bőrébe, minimális fájdalommal, sok apró szúrással. A hatás 1-2 hét múlva alakul ki, átlagosan 8 hónapig tart. Korlátlanul ismételhető, a kiváltó októl függetlenül minden esetben hatásos, újabb kezelések esetén a hatása hosszabbodhat.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Facebookon, interneten kérdést, bejelentkezést nem tudok fogadni. Kérdéseikre asszisztensem telefonon készséggel válaszol, valamint e-mailben elérhető vagyok: drszobeczki@gmail.com

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.