Loading...
Megosztás

Tenyéri, talpi izzadásgátlás hyperhidrosis készülékkel

Az izzadás élettani funkciót tölt be a testhőmérséklet szabályozásában, de kórosan fokozott esetben jelentős panaszokat okoz. Esetenként hormonális vagy idegrendszeri eltérés áll a probléma mögött, többségében azonban alkati adottság az ok. A tünetek leggyakrabban a hónaljak, a tenyerek, ill. a talpak bőrét érintik.

Tenyéri-talpi izzadás esetén, ha a hagyományos dezodorok nem váltak be, egy speciális receptúrájú oldat sokszor kielégítő eredményt ad. További kezelési lehetőségek közül az ún. 'Hyperhidrosis' készülék alkalmazása javasolt elsőként.

A készülék a gyártótól megvásárolható tartós, otthoni használatra.

A készülék a páciensek több, mint felénél beválik, de hogy Ön közéjük tartozik-e, azt nem lehet előre tudni. Rendelésem keretében lehetőséget biztosítok a rendelői készülék két hetes otthoni használatára annak  kikölcsönzésével, mely után eldönthető, érdemes-e megvásárolnia egy új készüléket.

A kezelés biztonságos, de szívritmusszabályozóval élők és a lábban fém protézist viselők nem alkalmazhatják.

További kezelési lehetőségként érhető el Budapesten, specialistáknál az idegsebészeti beavatkozás, mely során az adott terület verejtékmirígyeit stimuláló idegszálat átvágják, valamint a botox kezelés, mely azonban mind hatásában, mint érzéstelenítés szempontjából problémásabb, mint a hónaljban alkalmazva.

Milyen a készülék és hogyan történik a kezelés?

A Hyperhidrosis készülék két, egymástól elkülönített víztartályt tartalmaz, amelyek a két kéz vagy a két láb kezelésére szolgálnak. A csapvízzel történő feltöltés és a készülék üzembe helyezése után a készülék automatikusan 10 percig működik. A bekapcsolás után csak az áram intenzitását kell a kívánt értékre beállítani, és a kezelés alatt az egyéni áramérzet függvényében korrigálni.

A terápia első fázisában heti 3-5 kezelés javasolt, alkalmanként 10-20 perc. A verejtékezés csökkenésével ezek ritkithatóak. A látványos eredmények eléréséhez rendszeres kezelés szükségeltetik, melyek időszakosan szüneteltethetők.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Interneten bejelentkezést, kérdést nem tudok fogadni, kérésre asszisztensem megadja privát telefonszámomat!

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.