Loading...
Megosztás

Tenyéri, talpi izzadásgátlás hyperhidrosis készülékkel

Az izzadás élettani funkciót tölt be a testhőmérséklet szabályozásában, de kórosan fokozott esetben jelentős panaszokat okoz. Esetenként hormonális vagy idegrendszeri eltérés áll a probléma mögött, többségében azonban alkati adottság az ok. A tünetek leggyakrabban a hónaljak, a tenyerek, ill. a talpak bőrét érintik.

Tenyéri-talpi izzadás esetén, ha a hagyományos dezodorok nem váltak be, egy speciális receptúrájú oldat sokszor kielégítő eredményt ad. További kezelési lehetőségek közül az ún. 'Hyperhidrosis' készülék alkalmazása javasolt elsőként.

A készülék a gyártótól megvásárolható tartós, otthoni használatra.

A készülék a páciensek több, mint felénél beválik, de hogy Ön közéjük tartozik-e, azt nem lehet előre tudni. Rendelésem keretében lehetőséget biztosítok a rendelői készülék két hetes otthoni használatára annak  kikölcsönzésével, mely után eldönthető, érdemes-e megvásárolnia egy új készüléket.

A kezelés biztonságos, de szívritmusszabályozóval élők és a lábban fém protézist viselők nem alkalmazhatják.

További kezelési lehetőségként érhető el Budapesten, specialistáknál az idegsebészeti beavatkozás, mely során az adott terület verejtékmirígyeit stimuláló idegszálat átvágják, valamint a botox kezelés, mely azonban mind hatásában, mint érzéstelenítés szempontjából problémásabb, mint a hónaljban alkalmazva.

Milyen a készülék és hogyan történik a kezelés?

A Hyperhidrosis készülék két, egymástól elkülönített víztartályt tartalmaz, amelyek a két kéz vagy a két láb kezelésére szolgálnak. A csapvízzel történő feltöltés és a készülék üzembe helyezése után a készülék automatikusan 10 percig működik. A bekapcsolás után csak az áram intenzitását kell a kívánt értékre beállítani, és a kezelés alatt az egyéni áramérzet függvényében korrigálni.

A terápia első fázisában heti 3-5 kezelés javasolt, alkalmanként 10-20 perc. A verejtékezés csökkenésével ezek ritkithatóak. A látványos eredmények eléréséhez rendszeres kezelés szükségeltetik, melyek időszakosan szüneteltethetők.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől: 06-30/ 399-0202  (H-P: 08.30-18.00)​
Interneten bejelentkezést, kérdést nem tudok fogadni, kérésre asszisztensem megadja privát telefonszámomat!

Eger, Törvényház utca 13.

Egri magánrendelésem bezártam. Köszönöm kedves egri pácienseimnek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, mindig jó érzéssel fogok visszagondolni az itt eltöltött évekre.