Loading...

A test a valódi korához képest akár 20 évvel fiatalabb szinten is képes működni.

Dénes Adrienn – vagy ahogy a tengerentúlon mondják: Dr. Denese – Amerika-szerte elismert bőrgyógyász-kozmetológus, akit New Yorkban tízből hét nő ismer, miközben Magyarországon kevesen tudják, hogy ki is ő valójában.

Megosztás

Az amerikai álom Miskolcról indult, ahonnan 24 évesen 40 dollárral a zsebében disszidált a lehetőségek hazájába.

Mára egy több tízmillió dolláros üzleti vállalkozás tulajdonosa, melynek fő profilja az anti-aging típusú bőrfiatalítás.

Ismertségét rendszeresen jelentkező műsorának köszönheti, melyet a QVC nevű, 80 milliós nézettségű csatorna sugároz, és szintén visszatérő vendége az ABC-n látható Good Morning America című magazinműsornak. Számos híresség, például Yoko Ono vagy Donatella Versace is előszeretettel fiatalodik a magyar orvos közreműködésével.

Hogyan lehet szerinte megőrizni a fiatalságot, a jó életminőséget?

- "Amerikában minden arról szól, hogy hogyan nézel ki. Arról senki sem beszél, hogy hány éves, a lényeg, hogy milyen a külsőd.

Nagyon sok áldozatot  kíván az ember részéről, amelyet a legtöbben nem akarnak meghozni. A test a valódi korához képest akár 20 évvel fiatalabb szinten is képes működni. Ehhez napi szinten kell mozognunk, a lehető legkevesebb étkezéssel (nőknek 1200 kcal naponta), sütemények és cukor nélkül, minél kevesebb szénhidráttal, minél több nyers zöldséggel, fehérjével, sok vitaminnal. Fontos, hogy a káros szenvedélyekről is le tudjunk mondani, ne dohányozzunk és ne igyunk."

- "Miskolcon születtem, oda jártam iskolába, azután az Eötvös Loránd Tudományegyetemre kerültem, ahol pszichológia szakon végeztem. Diplomaosztás után hét hónappal ledoktoráltam, ami nem túl gyakori."

 - "Bekerültem a Cornell Egyetemre, ami egy nagyon elit iskola, az első tíz orvosi egyetem között található a mintegy 120 közül."

- "Nagyon szeretek hazajárni, igaz rövid időre, mindössze 3-4 napra jövök, meglátogatom édesanyámat és az unokatestvéremet. Szerencse, hogy nem maradok sokáig, mert akkor biztos nagyon elhíznék, cukrászsüteményt ugyanis csak itt eszem. Ilyenkor minden kedvencemet végigkóstolom, mindenből egyet: dobostortát, puncs mignont, krémest, Rákóczi-túróst, túró rudit."

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől: 06-30/ 399-0202  (H-P: 08.30-18.00)​
Interneten bejelentkezést, kérdést nem tudok fogadni, kérésre asszisztensem megadja privát telefonszámomat!

Eger, Törvényház utca 13.

Egri magánrendelésem bezártam. Köszönöm kedves egri pácienseimnek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, mindig jó érzéssel fogok visszagondolni az itt eltöltött évekre.