Loading...

Az országban elsők között vezettem be az online rendelést e-recepttel.

Az elmúlt két hétben sok pácienst vizsgáltam fotók alapján, minden esetben sikeresen működött a teledermatologia.

Megosztás
  • Alt

Az online rendelés menete gyors, kényelmes és mindenekelőtt biztonságos. A páciens e-mailen ( drszobeczki@gmail.com ) elküldi az adatait és néhány fotót a bőrpanaszáról. Egy napon belül felhívom telefonon, megbeszéljük  bőrbetegségét, majd válasz e-mailben leletet küldök, a recepteket pedig elektronikus recept formájában megírom. Az e-recept előnye, hogy azonnal kiválthatja bárki, az orszg bármely gyógyszertárában. Részletes leírást  a honlapomon találnak, de asszisztensem telefonon is segít, ha kérdésük lenne.

Az eddigi online vizsgálatok során mindenkinek sikerült a bőrpanaszát diagnosztizálnom és a kezelést beállítani, a páciensek legnagyobb megelégedésére telefonon is meg tudtuk beszélni a kezelési tervet, feltehették kérdéseiket. Különösen egyszerű a tartós gyógyszeres kezelésben részesülők kontrollvizsgálata és a korábban általam vizsgált betege kezelése a számítógépes adatbázisom alapján. A leggyakoribb problémák továbbra is az ekcémás, allergiás bőrkiütések, pattanásos bőr, pikkelysömör, gombafertőzés.

Amennyiben a bőrpanasz jellege vagy a páciens kívánja, szemlyes vizsgálatra továbbra is van lehetőség. Újonnan nyílt miskolci rendelőmben a legkorszerűbb szellőzőberendezés mellett gyakori fertőtlenítéssel teszünk meg mindent a biztonság érdekében.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Facebookon, interneten kérdést, bejelentkezést nem tudok fogadni. Kérdéseikre asszisztensem telefonon készséggel válaszol, valamint e-mailben elérhető vagyok: drszobeczki@gmail.com

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.