Loading...
4-8 órán át tartó, dúsabb és nagyobb ajkakat biztosít, sóoldat használatával, pl. parti előtt. Az ajaknagyobbítást Kylie Jenner hozta divatba, a" Kylie Jenner-száj" már fogalom a fiatalok körében. Aki teltebb ajkakat szeretne, a hialuronsavas ajakfeltöltés bárkinek elérhető, 8-18 hónapig tart, természetes hatást nyújt.

Megosztás
  • Alt

A sóoldatos ajaknagyobbítást akkor is alkalmazzák, ha valaki nem meri vállalni elsőre a hosszabban tartó anyaggal való töltést. Az ajaknagyobbítás során valójában lépésenként történik az anyag beadása, így a páciens időnként tükörben ellenőrizheti a kívánt méretet, nehogy az elképzeltnél nagyobb méretű legyen a száj. Éppen az ellenkezője fordul elő időnként, vagyis a páciens hamar megszereti és megszokja a teltebb ajkait, nagyobbat szeretne. Újabb töltés bármikor lehetséges.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől, Gyöngyösre adott héten hétfőtől: 06-30/ 399-0202 (H-P 08.00-17.30)
Facebookon, interneten kérdést, bejelentkezést nem tudok fogadni. Kérdéseikre asszisztensem telefonon készséggel válaszol, valamint e-mailben elérhető vagyok: drszobeczki@gmail.com

Egri és mezőkövesdi magánrendelésem 2018-ban bezárt.

Miskolc, Dayka G. u. 13/A

Telefonos bejelentkezés alapján hétfő, kedd, csütörtök és pénteki napokon

Gyöngyös, Jókai utca 14.

Szerda délután előzetes telefonbejelentkezéssel.