Loading...

Legtöbbünket nem csak a ráncok és a korral járó egyéb elváltozások, hanem a nyak területét érintő változások is komolyan foglalkoztatnak.

Megosztás

Az áll alatti teltség, a toka jelentősen befolyásolhatja a magunkról kialakult képet és negatívan ha az önbizalomra, mivel elfogadott az a téves felfogás, hogy akinek tokája van, az túlsúlyos.

Ezzel szemben a teltebb toka jelenléte bármely testfelépítésnél előfordulhat, genetikai adottság, mely a korral, vagy a súly növekedésével összefüggésben valóban látványosabbá válhat.

Hogyan lehet a kialakult állapoton javítani?

Zsírszívással, esetleg agresszív fogyókúrás módszerekkel, melyek eredménye időleges, vagy korlátozott volt.

Megoldás az injekciós zsírbontókezelés – a műtéti beavatkozással járó hosszadalmasabb gyógyulás (vágások, hegek) nélkül.

A szakember által alkalmazható személyre szabott injekciós kezelés, melynek hatóanyaga megbontja a toka zsírsejtjeit (az áll alatti zsírszövet sejtjeit) a kezelt területen. A lebomlott zsír idővel a nyirokrendszeren keresztül távozik, így csökkenti a toka méretét. Az érintett zsírsejt nem képes regenerálódni, így nem képes többé zsírt tárolni, vagy zsírt termelni. Az eredmény tartós, hiszen a zsírsejtek végleg felszívódnak!

Kinek javasolt?

Azoknak, akik elégedetlenek a tokájuk megjelenésével, mivel az teltebbnek, vagy idősebbnek mutatja őket annál, amik. Akik egészségesen étkeznek és élnek, de a tokájuk mégsem csökken. Akik szeretnék elkerülni a sebészeti beavatkozást ám javítani akarják az áll alatti kontúrjaikat.

A kezelés során a toka és az áll alatti területen kisebb szúrásokkal, tompa végű kanüllel injekciózzák be a hatóanyagot.

Ennek időigénye körülbelül 15-20 perc.

A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől függ. A beavatkozást követően duzzanat, pirosodás, esetleg a nyak területén zsibbadás jelentkezhet. Az első kezelés során a zsírbontás beindul, de ennek látható hatása még kevés, ám a követő kezelések során látványos változásra lehet számítani.

Mikorra alakul ki a végleges eredmény?

Általában 3-4 kezelést szoktak igénybe venni. A második kezelést követően már látható a változás, a végső állapot azonban az utolsó kezelést követő 4-6 hétben alakul ki.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől: 06-30/ 399-0202  (H-P: 08.30-18.00)​
Interneten bejelentkezést, kérdést nem tudok fogadni, kérésre asszisztensem megadja privát telefonszámomat!

Eger, Törvényház utca 13.

Egri magánrendelésem bezártam. Köszönöm kedves egri pácienseimnek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, mindig jó érzéssel fogok visszagondolni az itt eltöltött évekre.