Loading...

Amerikában már neve is van a szupergyors szépülés jelenségének: lunchtime surgerynek, azaz ebédidőben végzett szépészeti beavatkozásnak hívják.

Amerikában már évek óta használják az előbb említett kifejezést az olyan gyorsan elvégezhető beavatkozásokra mint a botox kezelés vagy a hyaluronsavas ráncfeltöltés, ajaknagyobbítás.

Megosztás

A feltöltő eljárások kiváló lunchtime surgery típusú keze­lések. Ideálisak azoknak, akik egy-egy mélyebb ránctól szeretnének megszabadulni, az arcvonásaikat szeret­nék hangsúlyozni, vagy dúsabb, kontúrosabb ajkakra vágynak.

 

A feltöltőanyagot kis adagokban pontosan a szükséges helyre kell injekciózni, ahol az kitölti az egye­netlenségeket, simábbá teszi a bőrt. Az egyik legnépszerűbb alapanyag a hyaluronsav, amely a testben egyébként is megtalál­ható természetes anyag, könnyedén lehet injektálni, lidocaint tartalmaznak, így a kezelés során fellépő fájdalomérzetet minimális.

A hyaluronsavas készítmények hatása akár egy-másfél évig is tarthat, ajaknagyobbítás és ráncfeltöltés esetén is.

A kezelést követően kisebb, múló mellékhatások (enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés) jelentkezhetnek az injekció beadásának helyén.

Ezek a mellékhatások általában csak átmenetiek és sminkkel könnyedén elfedhetők.

Rendelések

Időpontegyeztetés Miskolcra megelőző hét csütörtöktől: 06-30/ 399-0202  (H-P: 08.30-18.00)​
Interneten bejelentkezést, kérdést nem tudok fogadni, kérésre asszisztensem megadja privát telefonszámomat!

Eger, Törvényház utca 13.

Egri magánrendelésem bezártam. Köszönöm kedves egri pácienseimnek, hogy megtiszteltek bizalmukkal, mindig jó érzéssel fogok visszagondolni az itt eltöltött évekre.